donderdag 22 januari 2009

Lima Pisco Ica

Hola Muchachios y muchachas!!!!

Een dikke week zijn we nu weg, of toch al 1 van de 3 :o) maar het lijkt of we hier al maanden zitten. We hebben hier al dingen gehoord, gezien gesn... :o) just kidding

Resumeeke:

Lima (14 - 19 januari)

Best een groot stadje, die hoofdstad van Peru. Aangekomen en de Nokke direct me ne Canadees (Den Bill) richting Los Olivos getrokken (een supergrave buurt waar geen toeristen komen) In die 4 solo oa catacomben in Lima bezocht en gran tour de Lima, maar we waren toch blij dat we na het oponthoud aan onzen trip konden beginnen.

Pisco (19 - 20 januari)

Stad van de gelijknamige drank, vooral lekker als je de cocktail Pisco Sour maakt (we will show when we'll get back) Gezellige avond in hotel, met bijhorend zembad!! Pisco centrum is niet veel meer, aangezien ze 2 jaar geleden volledig verwoest is door aardbeving. Dag nadien Parc de Paracas bezocht, samen met Islas Ballestas, zeer indrukwekkend allemaal.

Ica / Huacachina (21 - 22 januari)

Verder Zuidwaarts getrokken en aangekomen in Huacachina, magnifieke oase in de woestijn omringd door zandduinen. Actief dagje was het: Met de Dunebuggy woestijn in getrokken en daar het sandboarding uitgeprobeerd. Voor de rest was dit dorp ideaal om relax van het zonnetje te genieten in een super-omgeving. Vanavond staat ons nog een busrit van 12 uur te wachten richting Arequipa, we'll keep in touch!!!!