vrijdag 27 februari 2009

BOLIVIA

rurreneBaque
cOpacabana
La Paz
Isla del sol
carnaVal
madIdi park
pampAs

We zijn trouwens op zoek naar de winnaar van de fles Duvel...einde Januari was ons bierpotteke al geledigd en we hebben in ons boekske ne winnaar gevonden...03/02 met de tekst Dzooooooiiiiiiiipp, de winnaar mag zich altijd melden,hehe!

De voorbije weken waren wederom fantastisch en zijn dan ook voorbij gevlogen. Jammer genoeg wou onze vlieger vanuit Rurrenebaque naar La paz dat niet doen en hebben we 20uur op een bus mogen zitten.
Gelukkig minder vrouwen met een iets dikkere reet hier in Bolivia dan in Peru op de bus maar...
een nieuw fenomeen is ons opgevallen...hier halen ze er rap eentje uit...na een kleine rondvraag bleek dat we net iets te te oud waren om nog van de borstvoeding te kunnen genieten. Maar ipv melk alleen hebben we dan maar een "jus" gedronken bij een van de vele "sympathieke madammekes"in de straten van Bolivia!
Echt sympathieke mensen die Bolivianen met de B van Bacchus, Blinkende gouden tanden en Bier!!!

Onze trip: teveel beleefd om alles hier te kunnen neerschrijven uiteraard...
- In Copacabana ne zekeren Tony ontmoet,hehe, nenee wel vele hippies die hier wa muziek spelen op de straat en voor de rest kunnen genieten uiteraard van het Ttitcacameer en ook van Isla del Sol, al viel er regelmatig wa regen!
- Naar la Paz...busritje van 3uur werden er 13, lang leve de bussen in Bolivia (eerst panne, overzet dicht, ...geen probleem, lokale smeerlap binnen gehaald en redelijk goe gepit op den bus)
- Op 4600 m hoogte een eerste keer wa last gehad van de hoogte, al viel da nog heeeel goed mee. Ook nu weer zitten we in La Paz, los tussen de bergen van de Cordillera real, genieten!
- Tussendoor de World Most Dangerous Road gedaan by bike (4800 naar 1200m, naar beneden dus alle chanse), watervallen van Coroico, kennismaking met John Flaco en nog wel wa andere dingen daar bewonderd :), 3 dagen Jungle in Madidipark met Eriberto back to basics, 3 dagen Pampas in Santa Rosa met Reinaldo dieren gaan spotten, 3 dagen Carnaval in Rurrenebaque met lokale bevolking bier gedronken en natuurlijk ook weer enkele toeristen ontmoet onderweg waarmee we ons goe hebben geamuseerd.

De fotos spreken boekdelen...check them voor een beeld te krijgen en de andere verhalen volgen wel als we terug in Puurs zen he!... GREAT TRIP sowieso !!!!

(de pics komen eraan...even geduld nog vrienden, we zijn nog aan het selecten)